У книгарні Рівненської облради добиралися злодії? (ФОТО)

Вночі у будні та вдень у вихідні

Спроби проникнення були у книгарні «Дружба» на майдані Незалежності та «Просвіта» на вулиці Київській.

Обидві ці книгарні – від підприємства облради «Рівнекнига».

Зловмисники залишили сліди від спроб відкрити на дверях. Тих, хто добирався у книгарні, бачили випадкові переохожі, про що повідомляли  у «Рівнекнигу». 

Директор підприємства Олександр Савчук жартує, що «Рівнекнига» стала такою популярною, що, мабуть злодії хотіли почитати книжки. А серйозно каже, що причина може бути  глибша. Хто міг добиратися у книгарні, він пояснює так:

Я вважаю, що наші недоброзичливці, ті, хто хочуть зробити нечесну конкуренцію або заволодіти нашими приміщеннями. Скоріше за все, це якраз іде з цієї сторони: замовні погрози, замовні випробування наших нервів.

Олександр Савчук

Окрім спроб проникнення, була зламана електронна пошта підприємства обласної ради «Рівнекнига». Про все це повідомляли поліцію. Але кримінальні провадження не були відкриті, оскільки нічого не було вкрадено. Також про події інформували голову обласної ради.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень