Суд вирішив долю найпопулярнішої підпільної АЗС Рівного

Яку за місяць 4 рази «закривали»

Сьогодні, 25 жовтня, суд виніс рішення за двома протоколами відносно працівника однієї із «тіньових» АЗС в обласному центрі, об’єднавши їх та присудивши 17 тисяч гривень штрафу із конфіскацією майна. Загалом на цій «АЗС» адмінпротоколи поліцейські складають уже вчетверте.

- Порушник, якого суд нині ж оштрафував, близько 15 години був помічений за незаконними промислом на іншій нелегальній АЗС на вулиці Київська у Рівному. За цим фактом складено два адміністративні протоколи за статтею 164 та статтею 186 Кодексу України про Адміністративні правопорушення. Всього судами розглянуто 16 адміністративних протоколів. Стягнення у виді штрафів накладено на загальну суму 104 340 гривень, — повідомляє відділ з комунікацій обласного управління Нацполіції.

Нагадаємо, з початку вересня складено 36 адміністративних протоколів. Загалом під час перевірок виявлених нелегальних АЗС працівниками поліції було припинено діяльність 28 об’єктів, решта зупинили господарювання самостійно. Власники 15 таких об’єктів самостійно їх демонтували.

Крім цього,

інформація про діяльність 18 АЗС не знайшла свого підтвердження.

Загалом на території Рівненської області припинено діяльність 136 нелегальних об’єктів зі збуту нафтопродуктів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень