Рівнянам, які викрали дві вантажівки сої, загрожує до 15 років за ґратами

З конфіскацією майна

Злочин стався у неділю, 20 жовтня, у селі Хмелівка Березнівського району. Озброєні чоловіки у балаклавах, які на автомобілях заїхали на територію фермерського господарства, погрожували фізичною розправою власнику господарства і трьом його працівникам.

Зловмисники наказали водіям двох вантажівок, у яких було близько 40 тонн сої, їхати у напрямку траси Київ-Чоп.

Вже за годину транспортні засоби зупинили патрульні, проте у салоні перебували лише водії – зловмисникам вдалося втекти. Їх правоохоронці розшукали дещо пізніше.

Зловмисниками виявилися 24-х, 22-х та 21-річні жителі Рівного. Усіх трьох затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наступного дня поліцейські повідомили про їм підозру у вчиненні розбійного нападу та заволодінні транспортними засобами.

А вже у вівторок суд арештував на 30 діб без права внесення застави 24-х та 21-річних рівнян, а 22-річного чоловіка помістили під цілодобовий домашній арешт із електронним засобом контролю.

Зловмисникам загрожує  позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень