Близько 30 осіб повстали проти поліції, щоб ті не забрали трактор, викрадений з-під арешту

За трактор «воюють» понад місяць

Двоє жителів села Сновидовичі Рокитнівського району учора близько 16 години перешкоджали працівниками поліції під час обшуку та вилучення речового доказу.

Трактор «Т-40» правоохоронці вилучили ще 28 серпня у ході документування злочину щодо незаконної порубки лісу.

 

Разом із причепом, завантаженим деревиною, на нього наклали арешт та помістили на територію Залавського лісництва на зберігання.

 

Однак, наступного дня невідомі його викрали.

Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування, у рамках якого учора, відповідно до ухвали суду, проводили обшук у господарстві 47-річного жителя села Сновидовичі, де ймовірно знаходився трактор.

Вказаний транспортний засіб поліцейські вилучили, однак під час доправлення його до відділення поліції, близько тридцяти місцевих мешканців почали перешкоджати слідчим діям, повідомляє пресслужба обласного управління Нацполіції.

Десять з них перекрили в’їзд евакуатора та не випускали трактор.

 

Крім того, двоє найактивніших протестувальників шарпали поліцейських за формений одяг та лаялися. Ними виявилися 19-ти та 23-річні місцеві жителі.

Їх поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Обом повідомили про підозру у вчиненні злочину - втручання у діяльність працівника правоохоронного органу. Поліцейські вирішують питання про обрання молодикам міри запобіжного заходу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень