Загадково зник після застілля: на Рівненщині шукають чоловіка (ФОТО)

Родичі подали до поліції уже дві заяви

53-річний чоловік зник у селі Морочне Зарічненського району ще минулої середи, 13 листопада. Близько 16-ї години Репецький Микола Михайлович вийшов з будинку і більше не повертався.

За словами племінниці зниклого Світлани, того дня у будинку було якесь застілля. За столом зібралися ціла компанія: співмешканка Миколи, її матір і начебто брати. Найімовірніше, виник якийсь конфлікт і чоловіка побили, говорить Світлана:

Час від часу він приїздить у село до своєї співмешканки, адже працює у Києві. Якраз минулого вечора він повернувся…

 

У нас є підозри, що його побив брат співмешканки і він (зниклий – ред.), можливо, втратив пам’ять. Казали люди, що бачили, як він ходив селом і щось збирав, але вже не тямив, що робить. Сусіди наче приходили до господині і просили його забрати, втім вона нам з чоловіком у цьому не зізнається: каже, ніхто не приходив.

 

Нам розповідали (родина співмешканки зниклого – ред.), що він того дня головою об грубу вдарився. Але так вдарився, що вся голова запливла і синя була!.. Кажуть, що йому нічого не було – трохи полежав, випив дві стопки і вийшов на двір в туалет… і зник десь…

 

Ми про це все поліції розповіли.

Першу заяву до поліції подала матір співмешканки Миколи – через три дні після зникнення чоловіка. А ще через день повторну заяву написала уже Світлана зі своїм чоловіком.

Зниклий Микола Репецький

На вигляд чоловіку близько 55 років. Був одягнений у чорні штани, чорну кофту і шльопанці. Є вірогідність, що чоловік частково втратив пам’ять.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо зниклого, просять звернутися до поліції за номером 102 або до племінниці зниклого Світлани – (096) 666-84-57.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень