Зачинені кабінки, несправні термометри, маски «за кандидата» і п’яні виборці: у Рівному триває голосування (ФОТО/ВІДЕО)

Мешканці Рівного та Квасилова обирають очільника ОТГ

За перебігом виборів міського голови у Рівному та Квасилові спостерігають наглядачі «Комітету виборців України». В рівненському осередку вже повідомили про зафіксовані порушення та казуси.
Отже, традиційно спостереження за днем голосування розпочали з виконання Гімну України на ДВК №561011.

На дільниці в одній з лікарень Рівного помітили пам’ятку для виборців. Там була актуальна інформація щодо дистанції, масок та власних ручок.

- В Рівному та Квасилові всі дільниці відкрилися вчасно і без проблем. Не на всіх дільницях зранку робили температурний скринінг членів комісії та спостерігачів (наприклад, 5601011, 560973 у Рівному).

 

На дільниці 560970 у Рівному в перших виборців термометр показував температуру 36,1. На дільниці 560949 в Рівному члени комісії не могли налаштувати термометр, спостерігач КВУ допоміг це зробити.

 

На кількох дільницях у Рівному (560975, 561007) зранку спостерігачі КВУ бачили виборців з брендованими масками партії, що висувала одного з кандидатів на посаду Рівненського міського голови, який бере участь у 2 турі, — інформує РОГО «Комітет виборців України» на своєму Фейсбуці.

На дільницю 560982 у Рівному викликали поліцію. 

Зі слів спостерігачів, жінка у нетверезому стані поводила себе агресивно та фотографувала свій уже заповнений бюлетень.

Водночас приміщення дільниці 560984 в Рівному (ТзОВ «Управляюча Компанія «Рівне Дім Сервіс», актовий зал) не опалюється.

Батареї холодні, а обігрівачів немає. Члени ДВК змушені сидіти в одязі.

Люди скаржаться, що після виборів можуть захворіти.

На дільниці 560986 у Рівному в кількох виборців термометр показує температуру 32 градуси.

А на дільниці 560936 у Рівному віднайшли «зачинену» кабінку. Так члени комісії вирішили відділити звичайні кабінки для голосування від тієї, яка призначена для осіб з підвищеною температурою.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень