Голова Дубровицької РДА звинувачує у побитті місцевого депутата від «ВОЛІ»

Натомість, останній звинувачення відкидає

Сергій Киркевич

Голову Дубровицької райдержадміністрації, 48-річного Сергія Киркевича, побив місцевий депутат. Бійка трапилася напередодні ввечері біля Дубровицької райдержадміністрації. Потерпілий Сергій Киркевич повідомив про подію правоохоронців та з побоями звернувся у лікарню. Після надання медичної допомоги Сергія Киркевича відпустили додому, а місце знаходження підозрюваного встановлюють правоохоронці.

За версією голови Дубровицького району Сергія Киркевича, причина інциденту у тривалому конфлікті, пов‘язаному з незаконним видобутку бурштину. За словами Сергія Киркевича, інцидент трапився поблизу приміщення РДА, коли до нього підійшов депутат райради, координатор Дубровицького районного осередку партії «ВОЛЯ» Валерій Салюта:

 

 

- Він подло підійшов, я стояв, ми фуру грузили на АТО... Темно вже було, десь біля 19 години. Він вийшов з машини, підійшов мовчки, я руку потягнув привітатися. Я бачу, він так кулака зжав...і такий удар, я відхилився, він ударив раз, сів в машину і поїхав. Я вже не біг не доганяв, думаю, Бог тобі суддя.

Фото зі сторінки Валерія Сатюти (перший зліва)  у Facebook

Натомість, Валерій Салюта у приватному повідомленні відкидає звинувачення:

- Наверное пан Киркевич меня с кем-то перепутал.

На уточнююче запитання, чи спростовує Валерій Салюта таким чином інформацію про те, що це він завдав тілесні ушкодження голові Дубровицької РДА, відповів

- Так.

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження, ступінь тяжкості тілесних ушкоджень встановлюватиме призначена судмедекспертиза. Нині Сергій Киркевич на лікарняному.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень