Водій рівненської маршрутки побив дівчину камінням та ногами

У постраждалої черепно-мозкова травма, забійні рани і садна голови

Напередодні нетверезий водій рівненської маршрутки на вулиці побив жінку. Трапилося це близько першої ночі на околиці Рівного. Чоловік кілька разів вдарив 23-річну рівнянку каменем по голові та ногами наніс тілесні ушкодження по тілу.

Розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

- Дівчина поверталася додому, коли на узбіччі помітила чоловіка, який ледь тримався на ногах. Тому обійшла його та пришвидшила ходу. Однак не зважила на те, що чоловік пішов за нею. Поблизу АЗС на вулиці Курчатова зловмисник наздогнав її та наніс удар в голову. Дівчина впала, а нападник продовжував бити її каменем по голові, а потім — ногами по тілу.

Із черепно-мозковою травмою, забійними ранами і саднами голови дівчину госпіталізували у Рівненську міську лікарню.

Згодом правоохоронці встановили, нападник –  44-річний житель села Глибока Долина Демидівського району, який працює водієм маршрутного таксі у Рівному та того пізнього вечора повертався з роботи.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 5 років. Що спонукало чоловіка до скоєння такого вчинку, з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, напередодні у Рівному чоловік обікрав ювелірну крамницю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень