Водій рівненської маршрутки побив дівчину камінням та ногами

У постраждалої черепно-мозкова травма, забійні рани і садна голови

Напередодні нетверезий водій рівненської маршрутки на вулиці побив жінку. Трапилося це близько першої ночі на околиці Рівного. Чоловік кілька разів вдарив 23-річну рівнянку каменем по голові та ногами наніс тілесні ушкодження по тілу.

Розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

- Дівчина поверталася додому, коли на узбіччі помітила чоловіка, який ледь тримався на ногах. Тому обійшла його та пришвидшила ходу. Однак не зважила на те, що чоловік пішов за нею. Поблизу АЗС на вулиці Курчатова зловмисник наздогнав її та наніс удар в голову. Дівчина впала, а нападник продовжував бити її каменем по голові, а потім — ногами по тілу.

Із черепно-мозковою травмою, забійними ранами і саднами голови дівчину госпіталізували у Рівненську міську лікарню.

Згодом правоохоронці встановили, нападник –  44-річний житель села Глибока Долина Демидівського району, який працює водієм маршрутного таксі у Рівному та того пізнього вечора повертався з роботи.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 5 років. Що спонукало чоловіка до скоєння такого вчинку, з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, напередодні у Рівному чоловік обікрав ювелірну крамницю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень