Бюджет: власні доходи загального фонду Рівного за 9 місяців виконано на 109,7%

Понад план надійшло майже 37 мільйонів гривень усіх податків

Про це на засіданні міськвиконкому повідомив начальник управління бюджету і фінансів Віктор Шульга. За його словами, на наповнення бюджету суттєво вплинули податки, які цьогоріч у місті збираються вперше. Це, зокрема, акцизний збір з алкоголю, цигарок і пального. Таких платежів до бюджету міста Рівного від початку року надійшло більше 56 мільйонів гривень. Варто зауважити, що 36 мільйонів з цієї суми – це кошти, які надійшли в міську скарбницю від продажу алкоголю і цигарок. Також Віктор Шульга звернув увагу на так званий «податок на розкіш». Зокрема, на автомобілі з об’ємом двигуна 3000 куб. см. та віком до п’яти років. Лише 67 фізичних осіб, які володіють такими автомобілями, перерахували майже 2 мільйони гривень. Далі про цей податок у прямій мові:

До слова, податок на дорогі автомобілі передбачає 25 тисяч гривень сплати за кожне таке авто щороку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень