На Рівненщині місцевий депутат побив голову райдержадміністрації

За фактом завдання тілесних ушкоджень голові Дубровицької райдержадміністрації Сергію Киркевичу відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляють правоохоронці.

Відомо, що ввечері 2 березня до Дубровицького відділення поліції надійшло повідомлення від 48-річного голови райдержадміністрації про заподіяння йому тілесних ушкоджень 39-річним депутатом місцевої райради. Правоохоронці встановлюють місце перебування останнього та відкрили за цим фактом кримінальне провадження.

«На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що біля приміщення райдержадміністрації, за невстановлених поки обставин, депутат Дубровицької районної ради заподіяв тілесні ушкодження керівнику району, після чого втік із місця події.

Потерпілий звернувся за допомогою до лікарів, які діагностували у нього закриту черепно-мозковою травму, струс головного мозку та забої. Після надання медичної допомоги він був відпущений додому», – повідомляють правоохоронці.

Наразі правоохоронці встановлюють місце перебування 39-ти річного чоловіка для з’ясування усіх обставин події. Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень встановлюватиме призначена судмедекспертиза.

Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень