Міліція шукає свідків побиття рівнянина

Мова іде про інцидент, що трапився цими вихідними поблизу "Лагуни"

Двоє невідомих, які проїжджали на автомобілях, нанесли тілесні ушкодження хлопцеві та зникли у невідомому напрямку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Потерпілого каретою швидкої допомоги доставили до лікарні, де він у тяжкому стані перебуває під наглядом медиків. Говорить інспектор сектору зв’язків з громадськістю УМВС у Рівненській області  Любов Гуда:

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та було відкрито кримінальне провадження за статтею 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі під час проведення необхідних слідчих дій кримінальне провадження перекваліфіковано на частину 2 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України, яке передбачає винуватцям позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Працівники міліції просять усіх, хто став свідком цієї події, допомогти у встановленні осіб, причетних до інциденту, та повідомити за номером телефону: 097-635-69-43 або ж 102.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень