Рівненські студенти можуть сісти на 15 років за ґрати

Вони у полі жорстоко побили рінянина та викрали його авто

Правоохоронці затримали осіб, які опівдні 4 грудня побили 40-річного рівнянина. 18-ти та 19-річні уродженці Кузнецовська, які навчаються в обласному центрі, помітили захмелілого чоловіка поблизу кафе у Рівному та запропонували підвезти додому на його ж автомобілі марки «Мазда 3».

Власника автівки заштовхнули на заднє сидіння та поїхали у напрямку виїзду з Рівного. У безлюдному місці поблизу села Колоденка хлопці силоміць витягнули чоловіка та почали бити. Потім чоловіка знову вкинули до салону авта і поїхали далі.

У селі Жаврів зловмисникам довелося міняти пробите колесо в легковику, після чого залишили чоловіка у полі, а самі поїхали далі. Через пошкоджене те ж саме колесо молодикам довелося залишити «Мазду» при дорозі. Прихопивши з собою мобільний телефон власника, годинник, документи та ключі, подалися пішки у Колоденку, де проживав один із них.

А вже близько 12 години наступного дня побитого знайшли місцеві, які підводою доставили його до місцевого фельдшерсько-акушерського пункту.

Медики діагностували у нього розрив зв’язки колінного суглоба, численні забої голови, рук та ніг, деформацію носа, струс головного мозку. Наразі поліцейські призначили судово-медичну експертизу, яка визначить ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Викрадену «Мазду» виявили на узбіччі при виїзді з обласного центру.

Невдовзі зловмисникам повідомлять про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Також встановлено, що студенти раніше перебували на лаві підсудних за майнові злочини, однак відбулися умовним терміном.

Тепер за скоєне їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень