Декларувати доходи тепер можна онлайн

За допомогою спеціального сервісу Державної фіскальної служби

Із 1-го січня 2016 року стартує кампанія декларування громадянами майнового стану та доходів, отриманих ними протягом 2015 року. Для спрощення процедури подання декларації в органах ДФС функціонує сервіс "Декларування oн-лайн", який працює на веб-порталі Державної фіскальної служби.

Завдяки сервісу в системі реального часу можна заповнити декларацію про майновий стан і доходи та додатки до неї. Така заповнена звітність зберігається у файл для направлення до податкового органу або друку.

Все, що потрібно для електронного звітування - це наявність спеціального програмного забезпечення і електронного ключа цифрового підпису.

Отримати посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису у Рівному можна, звернувшись у Відділ реєстрації ключів при ГУ ДФС у Рівненській області Управління (Центру) сертифікації ключів ІДД ДФС України за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 8, кабінет № 203. Телефон для довідок (0362) 692-627.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень