«Годувати та спонсорувати свиней не збираюся»: у школі Кривого Рогу розгорівся скандал серед батьків

Деталі скандалу

Колаж Радіо Трек

Скандал через батьківські образи спалахнув у школі №1 в Кривому Розі.

В батьківській групі попросили здати гроші на подарунок вчительці.

Кошти скинули лише частина батьків, а через те, що інші відмовилися складатися на подарунок, їх обізвали «малозабезпеченими свинями». Деяким батькам не сподобалося, що привітати педагогиню з днем народження погодилося лише 14 осіб.

Скріншоти листування у батьківському чаті опублікував на своїй сторінці у Facebook місцевий активіст і блогер Олексій Таймурзін.

Ви там що, зовсім уже береги поплутали, до*уя «багаті та успішні» батьки учнів КЗШ №1 (вулиця Чкалова, 1ж)?! Ви що собі, мерзоти, дозволяєте?! Ви як там у батьківських чатах відгукуєтеся про людей із невеликим достатком, га?! Вам, покидьки, зовсім башти підірвало вже?! – написав він на своїй сторінці.

До нього він прикріпив повідомлення, у яких деякі батьки стверджували, що діти тих, хто не здає гроші на різні потреби класу, нібито мають менше прав.

Особисто я не хочу, щоб моя дитина сиділа за одним столом із «малозабезпеченими». Якось їх занадто багато. Я за відпочинок і будь-які теми для дітей нормальної половини класу. А годувати «свиней» і їх спонсорувати не збираюся, – написала одна з мам.

Скріни зі сторінки Олексія Таймурзіна

Показово, що її слова багато хто підтримав, проте знайшлися й ті, кого вони обурили та глибоко образили.

Коротше, якщо ти не здав на те, що не зобов'язаний, – ти свиня. 8 Березня, День вчителя. Якщо ти не віддав на це 250 грн – ти баран і свинота. Я не думав, що «безплатна освіта» означає скидатися в 11 класі на телевізор, – прокоментував ситуацію один із батьків.

[media=218967][media=218966]

Джерело: Obozrevatel

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень