Флірт – Скорпіонам, нав’язливі думки – Терезам: гороскоп на 30 травня

А Стрільці когось дуже розгнівають

ОВНИ

У вас з'явиться бажання втекти якнайдалі від людей, проблем і турбот. Натомість зорі кажуть, що саме зараз ви маєте зібратися, щоб з усім розібратися.

ТЕЛЬЦІ

Саме час перестати мріяти, а почати діяти та брати життя у свої руки. У вас є всі шанси втілити свої плани вже найближчим часом.

БЛИЗНЯТА

Ви будете зібраними, а тому зможете вирішити питання, які давно вас турбують. Також зараз добре викинути весь мотлох, звільнивши місце для чогось нового в житті.

РАКИ

Цього дня вам доведеться похвилюватися. Відбудеться подія, яка стане початком великих і несподіваних змін.

ЛЕВИ

Ви не матимете достатньо сил і натхнення, тому справи йтимуть не дуже швидко. Зате день обіцяє успіх у вирішенні житлового питання.

ДІВИ

Зорі не радять займатися важливими робочими справами. А ось в особистому житті вас чекає гармонія та повне розуміння.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає не надто простий день. Ви будете схильні до параноїдальних думок, а тому почнете вигадувати щось про своїх коханих. Будьте обережні, бо так ви ризикуєте втратити людину, яку любите.

СКОРПІОНИ

Ви зможете досхочу пофліртувати з новими знайомими. Цього дня люди оточать вас увагою, але не варто бути з ними надто відвертими.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете стати жертвою агресії. Хтось дуже розсердиться на вас. Щоб уникнути конфліктів не вступайте в суперечки.

КОЗОРОГИ

Вам пощастить у нових справах, особливо, якщо вони матимуть експериментальний характер. Зробіть те, чого ніколи не робили, щоб цей день запам'ятався, як найцікавіший.

ВОДОЛІЇ

Удача супроводжуватиме вас майже у всьому. Зорі радять не зволікати з прийняттям важливого рішення, оскільки вже завтра може бути пізно.

РИБИ

У родині та особистих стосунках можливі непорозуміння, тому до цього потрібно заздалегідь морально приготуватися й не нагнітати обстановку.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень