Зізнання – Скорпіонам, хороші перспективи – Терезам: гороскоп на 25 травня

А Рибам треба поговорити з коханими

ОВНИ

Намагайтеся приділити більше уваги своїм коханим. Особливо, якщо у вашого партнера зараз неприємності й ваша підтримка дуже потрібна.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете напрочуд активними та динамічними. У вас з'явиться джерело енергії, яке буде безупинно вас заряджати.

БЛИЗНЯТА

Ви також будете енергійними і це передасться й іншим. Цей день буде продуктивним – ви зможете зробити вдвічі більше справ, ніж планували.

РАКИ

Відмовтеся від спілкування з людьми, які, як ви відчуваєте, намагаються втягнути вас у сумнівні справи. Цього дня уникайте будь-яких ризикованих справ.

ЛЕВИ

Пильнуйте, бо може виникнути якась неприємна ситуація. Найімовірніше, це буде конфлікт із домашніми, бо вам дуже хочеться випустити пар. Зумійте стриматися.

ДІВИ

Ви можете зробити помилку. Але якщо швидко зреагуєте, то виправите її раніше, ніж вона позначиться на ваших справах.

ТЕРЕЗИ

Зараз в жодному разі не варто ризикувати, з'ясовувати стосунки та вступати у чужі суперечки. Це день активних дій, який може принести додаткові перспективи.

СКОРПІОНИ

Можете сміливо висловлювати свої почуття, якими б вони не були. Якщо ви відчуваєте любов, то зараз саме час у цьому зізнатися. Якщо ж ви відчуваєте образу чи злість, то й про це не варто мовчати.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає день, коли ви можете зав’язати вигідні стосунки, зустріти кохання чи навіть помиритися з давніми недругами.

КОЗОРОГИ

Ви маєте бути гнучкими. Постарайтеся підлаштовуватися під обставини й не намагайтеся прогнути світ під себе, оскільки такі спроби будуть невдалими.

ВОДОЛІЇ

Не давайте обіцянок, інакше невдовзі пошкодуєте про це. Простіше уникнути помилки, ніж потім мати проблеми.

РИБИ

Кохані можуть ігнорувати вашу думку та самостійно приймати рішення, які стосуються вас обох. Вам потрібно відверто поговорити, щоб така поведінка не стала звичкою.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень