Всі думки про гроші – Дівам, неймовірний егоїзм – Рибам: гороскоп на 21 травня

А Близнятам треба налагодити стосунки з близькими

ОВНИ

Вам вдасться впоратися з проблемою ефективно та ще й у найкоротший термін. Сконцентруйтеся на цілі й не забудьте підстрахуватися на випадок провалу.

ТЕЛЬЦІ

Не варто концентруватися на минулому, бо проґавите важливі події, які відбуватимуться цього дня. В особистому житті доведеться приборкувати свій темперамент, щоб уникнути конфліктів.

БЛИЗНЯТА

Зараз важливо відновити взаєморозуміння з близькими. Розтопити лід допоможе ваша щирість - розкажіть відверто про ваші бажання і прагнення, а також акуратно спробуйте поговорити про те, що вас не влаштовує.

РАКИ

Зараз ви зможете знайти вихід з будь-якої ситуації. Але для цього знадобляться сили, тому поспіть довше, більше відпочивайте та спілкуйтеся виключно з приємними людьми.

ЛЕВИ

Відкритість, чесність і сміливість допоможуть владнати непорозуміння. Також ви потребуватимете уваги та ніжності – не соромтеся сказати про це своїм коханим. 

ДІВИ

Цього дня вас турбуватиме фінансова ситуація. Проаналізувавши її, вам доведеться тимчасово відмовитися від надії на везіння. Ви маєте діяти за чітким планом, а на події дивитися об'єктивніше.

ТЕРЕЗИ

Вас чекає розчарування, але ваша картина світу стане більш чіткою й ви вже не зможете закривати очі на правду.  

СКОРПІОНИ

Ваше прагнення до гармонії допоможе грамотно розібратися з усіма неприємними ситуаціями, які виникатимуть цього дня. Причому, розібратися швидко.

СТРІЛЬЦІ

Приділіть більше уваги матеріальним питанням. Не купуйте зайвого та не давайте гроші в борг.

КОЗОРОГИ

Це буде відповідальний день. У спілкуванні не забувайте про правила етикету та субординацію.

ВОДОЛІЇ

Зробіть усе, аби не розривати відносини. Загострювати суперечку теж не варто. Особливо, якщо на кону стоять матеріальні здобутки.

РИБИ

Ви будете егоїстичними, як ніколи. Вас навряд чи будуть цікавити потреби інших людей. Не відмовляйтеся від мети свого життя, а просто постарайтеся не нашкодити іншим.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень