Божевільна пристрасть – Скорпіонам, шосте чуття – Овнам: гороскоп на 16 травня

А добротою Риб можуть зловживати

ОВНИ

Рідні вимагатимуть вашої уваги, тому частину цього дня потрібно присвятити їм. Також можете сміливо довіритися інтуїції й приймати рішення, які не подобаються іншим. Шосте чуття вас не підведе.

ТЕЛЬЦІ

Ви можете отримати сильного покровителя й помічника у роботі, якщо не будете у собі сумніватися. Впевнено висловлюйте свою думку та відстоюйте переконання.

БЛИЗНЯТА

Успіх вам гарантований лише в тому випадку, якщо ви зумієте правильно вибрати момент і переконати оточуючих у своїй правоті. Але не намагайтеся діяти з позиції сили. 

РАКИ

Вам доведеться витратити час і душевні сили, аби відстояти свої погляди, вирішити професійні проблеми та з'ясувати стосунки з колегами. І вам вдасться це зробити.

ЛЕВИ

Ви перебуватимете у полоні дуже сильних емоцій. Як позитивних, так і не дуже. Намагайтеся не наробити дурниць.

ДІВИ

Цього дня ви будете категоричними. Будьте обережні, щоб не скривдити близьких або потрібних людей.

ТЕРЕЗИ

День підходить для того, щоб вирішити важливі питання з керівництвом. Не виключено, що вам вдасться отримати навіть більше, ніж ви очікували. Також зараз ви зможете вирівняти свої особисті стосунки.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви дізнаєтеся, що таке божевільна пристрасть. Готуйтеся відчути шалені емоції та пережити кілька кращих годин у своєму житті.

СТРІЛЬЦІ

Не варто сприймати все, що відбувається близько до серця. Це буде не найлегший день, однак з допомогою друзів ви зможете усе вирішити та владнати.

КОЗОРОГИ

Не плануйте важливих справ на цей день. Вам буде важко ефективно та швидко вирішувати робочі питання, тому краще їх перенести.

ВОДОЛІЇ

У вас буде можливість закінчити всі давні справи. Можливі пропозиції по роботі, які стосуватимуться серйозного проєкту. Особисті стосунки будуть гармонійними – ваш партнер розумітиме вас, як ніколи.

РИБИ

Не можна потурати бажанням оточуючих. Це призведе до того, що люди використовуватимуть вас у майбутньому. Уникайте негативного впливу та метушні. Намагайтеся контролювати себе.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень