Три найбільш злих знаки Зодіаку

Бійтеся їх у гніві

ОВНИ

Агресивна поведінка в Овнів від їх покровителя Марса. Розгнівати Овнів легше, ніж образити дитину. Очі наливаються ненавистю через найменшу дрібницю. У цей момент він зовсім не думає про наслідки.

Але є й позитив, як тільки Овен охолоне, він завжди перепрошує за свою поведінку. 

 

СКОРПІОНИ

На відміну від Овнів, Скорпіони не поспішають казати вголос свої претензії, вони буквально складають список, і обмірковують план і спосіб найбільш болісної атаки. Скорпіон ніколи не буде перепрошувати за свою поведінку, натомість постійно буде нагадувати про помилки іншим.

Його помста нескінченна. І непередбачувана.      

 

ВОДОЛІЇ

Вони опинилися на вершині рейтингу майже випадково. Щоб розгнівати Водолія, треба докладати максимум зусиль впродовж дуже тривалого часу. Буквально роками муляти болюче місце. Але якщо Водолія довести, то тут помилування не буде. Портал мерзенності, який відкриється у Водоліях, битиме ключем без зупинки, поки той не доведе свою правоту. Характер дістався їм від вибухового Урана.

Лють Водолія непередбачувана, він ніколи не пробачить іншим несправедливості. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень