«Біла смуга»: представникам 5 знаків Зодіаку пощастить до кінця травня

Доля приготувала щось приємне

Місячне затемнення, яке відбулося 5 травня, позитивно вплине на життя окремих знаків Зодіаку. Астрологи назвали 5 знаків зодіаку, життя яких несподівано та назавжди зміниться цього космічного явища.

Овни

Затемнення здатне змінити погляди на справжню мету життя та праці, і після 5 травня Овни чітко зрозуміють, що їм потрібно насправді. Водночас вони відчують приплив сили і всі свої ресурси зможуть направити на свої справжні пріоритети.

Тельці

Представники знаку переживуть сильну внутрішню трансформацію. Їхня підсвідомість зцілиться від болю, який Тельці довгий час тримали в собі. Це позитивно відіб'ється на їхньому ставленні до себе. Завдяки переосмисленню свого життєвого досвіду представники знака знайдуть гармонію і зможуть ухвалити важливе рішення, пов'язане з особистим життям.

Леви

Затемнення вплине на світогляд представників знака. Насамперед це пов'язано з появою у суспільстві цікавих людей. І мова зовсім не про нове кохання. Це може бути психолог, коуч, духовний наставник чи просто товариш за інтересами. Головне, що Леви більше не зможуть думати та жити так, як це було раніше. Вони почнуть ще глибше вивчати себе та світ навколо.

Терези

Терези можуть зустріти людину, яка переверне їх уявлення про кохання та стосунки. Причому пік подій припаде на літо. Представники знака, які вже мають сім'ю, зможуть насолоджуватися компанією близьких людей. Відносини будуть лише міцнішими. Можливо, з'явиться бажання народити дитину або завести домашнього вихованця. Зазначимо, що трансформація Терезів, закладена затемненнями Великої мутації, повністю завершиться лише у 2025 році.

Скорпіони

На перший план вийдуть любовні стосунки та розуміння своїх справжніх потреб. Скорпіонові буде легше зрозуміти, яке майбутнє він бачить зі своїм партнером і чи готовий він до наступного кроку. Саме тому представники цього знаку в найближчі два роки підвищують шанс вийти заміж, побудувати сім'ю або навпаки — розірвати токсичні відносини.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень