Корисна забудькуватість – Водоліям, прекрасний день – Тельцям: гороскоп на 7 травня

А комусь зорі допоможуть розібратися з проблемами

ОВНИ

Проведіть день на самоті. Зберіться з думками і наведіть порядок в своєму серці. Воно точно підкаже вам, що робити та яким шляхом рухатися далі.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає радісний і насичений приємними подіями день. Будьте наполегливими й перед вами відкриються всі двері.

БЛИЗНЯТА

Не сваріть себе за помилку й не опускайте руки. Одна невдача не повинна перекреслити усі ваші плани.

РАКИ

Не плануйте нічого на цей день, просто відпочивайте. Вам буде важко зібратися з думками та приймати навіть прості рішення. Ви непогано попрацювали й можете дозволити собі полінуватися один день.

ЛЕВИ

Ви зможете вирішити питання, яке постійно відкладали. Також щось зміниться у вашому світогляді й ви отримаєте відповіді на питання, які давно вас турбували.

ДІВИ

Вам потрібно буде зробити важливий, але дуже складний вибір. Якщо ви довіритеся інтуїції, то не помилитеся й отримаєте гарний результат.

ТЕРЕЗИ

Вам краще провести час із сім'єю й насолодитися відпочинком. Ви занадто втомлюєтеся і це негативно впливає на вашу продуктивність.

СКОРПІОНИ

Хтось захоче вам допомогти, однак це може лише завадити вашим справам. Якщо ж вам справді потрібне сприяння, то не бійтеся попросити про допомогу чи пораду.  

СТРІЛЬЦІ

Цього дня вам вдасться вдало закінчити важливу справу. Зараз ви зможете досягти дуже гарного результату, який допоможе вам у майбутньому.

КОЗОРОГИ

Будьте обережними зі своїми бажаннями. Не намагайтеся нікого обдурити й не дозвольте собі схибити. Також остерігайтеся незнайомців – через них можуть виникнути проблеми.

ВОДОЛІЇ

День стане для вас випробуванням, якщо ви спробуєте когось у чомусь переконати. Забудьте про інших, забудьте про роботу, розслабтеся і зробіть те, що давно хотіли або планували.

РИБИ

Цього дня вам доведеться визнати свої помилки й поговорити про це з коханою людиною. Пам'ятайте, що ваша впертість не робить вас кращими.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень