Щастя – Тельцям, особлива близькість – Близнятам: гороскоп на 2 травня

А Терези ризикують нажити собі ворогів

ОВНИ

Вам буде важко зосередитися на чомусь одному, адже навколо стільки цікавого, що очі розбігаються. Здібності до концентрації нині будуть дуже низькими, натомість ви будете відкритими для нових віянь та ідей.

ТЕЛЬЦІ

Ваше щастя – у ваших руках! Вірте у свої сили й зможете вирішити будь-які питання. Головне – мислити позитивно.

БЛИЗНЯТА

Ймовірно, саме цього дня ви зможете зміцнити свої особисті стосунки. Кохані довіряться вам і ви почнете дивитися на них зовсім іншими очима. Якщо у вас є недоброзичливці, які заважали вам жити, то можете заспокоїтися - найближчим часом вони вам не нашкодять.

РАКИ

Вам вдасться присвятити свій вільний час тому, що вас справді цікавить. Усі домашні справи будуть відбуватися без вашої участі, тому ви зможете по-справжньому відпочити.

ЛЕВИ

Цього дня непросто будуть складатися стосунки з чоловіками - родичами, друзями чи партнерами. Спробуйте знайти до кожного правильний підхід.

ДІВИ

Вам буде важко контролювати події, бо ви втомилися. Відпустіть ситуацію і намагайтеся відновити сили.

ТЕРЕЗИ

Дехто з вас спробує одноосібно розподіляти блага та використовувати людей у своїх інтересах. Обережно! Не наживіть собі ворогів.

СКОРПІОНИ

Поступливість або потурання власним бажанням може призвести до неприємностей. Не захоплюйтеся привабливими пропозиціями та уникайте випадкових знайомств.

СТРІЛЬЦІ

У вас прокинеться почуття справедливості, честолюбство, щирість і потреба в інтелектуальній діяльності. Найбільшим вашим ворогом цього дня буде ваша прямолінійність.

КОЗОРОГИ

У вас з'являться реальні можливості впоратися з проблемами. Ви зможете уникнути неприємностей, якщо виберете нову стратегію.

ВОДОЛІЇ

Хтось хоче створити вам неприємності. Не намагайтеся зараз розпізнати недруга – невдовзі він сам себе покаже.

РИБИ

Вам буде складно реально дивитися на речі. Ймовірна ілюзія переваги над іншими та заклопотаність власним благополуччям. Ваше непереборне прагнення до досконалості може виснажити вас.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень