Фінансовий обман – Стрільцям, насолода – Терезам: гороскоп на 28 квітня

А Тельцям не варто вірити людям

ОВНИ

Вірте в себе попри все, адже від вашої самооцінки залежить професійний успіх. Не бійтеся братися за складні справи – зараз ваш час.

ТЕЛЬЦІ

Увага та компліменти – цього буде в надлишку. Однак зорі не радять сприймати залицяння серйозно.

БЛИЗНЯТА

Цього дня вам доведеться прийняти ряд важливих рішень в особистому житті. Не помиліться!

РАКИ

Щоб виключити можливість фінансових проблем, доведеться докласти чимало зусиль. Не йдіть напролом і пам’ятайте, що пріоритетними мають бути думки про конкретний прибуток, а не про довгострокові плани. 

ЛЕВИ

Готуйтеся швидко реагувати на події, ухвалювати рішення по ходу справи і змінювати свої плани відповідно до обставин.

ДІВИ

Ризик і легковажне ставлення до справи можуть значно ускладнити вам життя. Намагайтеся не планувати на цей день нічого важливого, оскільки вам буде важко зібратися з думками.

ТЕРЕЗИ

Вам хочеться більше насолоди у житті, тому протистояти спокусам буде важко. Будьте обережні й не наробіть помилок. Життєвий потенціал буде знижуватися, тому ви не зможете об'єктивно оцінити події.

СКОРПІОНИ

У другій половині дня ймовірне загострення відносин з рідними або сварка з друзями. Контролюйте себе та стримуйте емоції.

СТРІЛЬЦІ

Є небезпека, що вас обдурять у якомусь фінансовому питанні. Відкладіть великі покупки на інший день. Також протипоказані метушня та надмірна довірливість. 

КОЗОРОГИ

Успіх буде супроводжувати тих, хто самостійно осмислив і тільки потім реалізував план дій. Не слухайте підказки та поради – довіряйте лише собі.

ВОДОЛІЇ

Ви будете не в настрої від самого ранку. Намагайтеся більше бувати серед людей, щоб не дати суму заволодіти вами.

РИБИ

Ваші сьогоднішні турботи будуть пов'язані з бажанням перекласти свої проблеми на чиїсь плечі. В особистому житті можливі непорозуміння – подружжю і закоханим буде важко знайти взаєморозуміння.  

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень