Плітки – Рибам, агресія – Левам: гороскоп на 24 квітня

А у Близнят розпочинається світла смуга в житті

ОВНИ

Вас будуть переслідувати несподіванки. Приємні й не дуже. Намагайтеся не надто хизуватися своїми успіхами, бо вам ще потрібно попрацювати над собою.

ТЕЛЬЦІ

Ваша харизма допоможе отримати бажане. Та не зловживайте, бо можете втратити контроль над реальністю і нажити собі ворогів.

БЛИЗНЯТА

У вашому житті починається світлий період. Можете повністю забути про сварки, непорозуміння та конфлікти. У роботі також чекають успіхи.

РАКИ

Намагайтеся зміцнити свої позиції: займайтеся саморозвитком, підвищуйте кваліфікацію. Попереду вас чекають професійні зміни.

ЛЕВИ

Хтось цього дня буде налаштований проти вас. Можлива навіть агресія. При перших проявах такої поведінки спробуйте дистанціюватись від цієї особи. І в жодному разі не з’ясовуйте стосунки, бо однаково ця людина вас не почує.

ДІВИ

Твереза оцінка поточних подій дозволить уникнути помилок і прорахунків. Перш ніж братися за масштабну роботу, зважте свої можливості. 

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться продемонструвати ділову хватку і це не залишиться непоміченим керівництвом або колегами. Можливо, ви реалізуєте свою професійну мрію.

СКОРПІОНИ

Постарайтеся провести більше часу з коханою людиною. Ввечері несподівана звістка змусить вас переглянути плани на тиждень.

СТРІЛЬЦІ

У вирішенні будь-яких проблем покладайтеся лише на себе й не чекайте допомоги. Зараз вам потрібно проявити зібраність і терпіння.

КОЗОРОГИ

Якщо ви обмірковуєте новий діловий проєкт, то заручіться підтримкою партнерів або впливових покровителів. 

ВОДОЛІЇ

Вас можуть зацікавити вигідною діловою пропозицією. Також зараз ви можете відновити давні стосунки.

РИБИ

Остерігайтеся пліток і наклепів. Хтось хоче створити вам неприємності. Не намагайтеся зараз розпізнати недруга – невдовзі він сам себе покаже.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень