Провокації рідних – Левам, правда про людей – Овнам: гороскоп на 19 квітня

А Водолії ризикують вскочити в халепу

ОВНИ

Зорі радять вам утриматися від ініціатив і поспостерігати за поведінкою інших людей. Це дасть вам відповіді на багато питань, адже інші можуть проявити не найкращі риси своєї натури.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться заручитися підтримкою людини, яка до останнього не визнавала ваш авторитет. Цього дня все зміниться й у вас з’явиться надійний однодумець.

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться змиритися з залежністю від людей чи обставин. Намагайтеся не зациклюватися на цих роздумах, краще подумайте про те, як ви можете змінити ситуацію.

РАКИ

Вас цілий день буде переслідувати нав’язлива ідея. Навіть якщо вона здаватиметься вам геніальною, проконсультуйтеся у людей, які є фахівцями у цьому питанні.

ЛЕВИ

Ви будете гостро реагувати на сімейні події та побутові негаразди. Психологічний дискомфорт може бути викликаний невмінням вчасно відпустити проблему або провокаціями рідних.

ДІВИ

Спроба взятися за нову справу чи завести розмову на непросту тему навряд чи дасть бажаний результат. Тому, як би вам цього не хотілося, але з’ясування важливих для вас питань краще відкласти.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ви будете діяти спонтанно, тому намагайтеся уникати спілкування з сумнівними особами. Або беріть з собою близького друга, який зможе втримати вас від необдуманих рішень.

СКОРПІОНИ

Одним з кращих рішень цього дня буде тимчасове усамітнення. Особливо, якщо невдовзі має відбутися важлива зустріч. Це дозволить вам підготуватися до неї морально. Навіть якщо точних планів немає, не завадить відпочити, оскільки незабаром вам знадобляться свіжі сили.

СТРІЛЬЦІ

Ви не надто впевнені у своєму майбутньому і це може повністю зіпсувати вам настрій. Зорі радять переналаштувати себе, адже ми притягуємо у життя те, про що думаємо.

КОЗОРОГИ

Через певні обов’язки вам буде нелегко розслабитися. Можливо, вам доведеться займатися робочими питаннями чи вирішувати особисті проблеми, частину з яких ви самі собі надумаєте.

ВОДОЛІЇ

Не захоплюйтеся авантюрами, бо можете вскочити у халепу. Можлива схильність до спотвореного або негативного сприйняття ситуацій, пов'язаних з інтимними стосунками.

РИБИ

Вам не варто квапити події в питаннях кар’єри. Зараз там такий штиль, що ваші спроби будуть марними. Та й не час зараз.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень