Обережність – Рибам, заряд бадьорості – Стрільцям: гороскоп на 15 квітня

А ще цього дня буде чимало зустрічей

ОВНИ

Цього дня ви легко зможете знайти спільну мову з різними людьми, тому не відмовляйтеся від зустрічей та переговорів, навіть, якщо вам здається, що ви не дуже володієте темою.

ТЕЛЬЦІ

Зараз вам потрібно трохи відпочити від роботи, бо останнім часом ви переймаєтеся виключно професійними питаннями. А крім роботи є ще й сім’я і зараз вам треба зайнятися домашніми справами.

БЛИЗНЯТА

Поставте перед собою конкретні цілі й не перескакуйте з однієї справи на іншу. Уникайте поспішних рішень і не соромтеся просити час на роздуми.

РАКИ

Вашим близьким здається, що ви віддаляєтеся від них, тому приділіть їм увагу. Це однозначно покращить атмосферу вдома.

ЛЕВИ

Щоб дати відпочинок мозку, спробуйте попрацювати руками. Також корисно буде зайнятися своїм здоров'ям.

ДІВИ

Вам доведеться вирішувати важливі питання - не тільки свої, але й чужі. Гарний час, щоб відновити розірвані відносини, попросити вибачення чи пробачити, якщо образили вас.

ТЕРЕЗИ

Уникайте метушні й добре обдумуйте свої рішення. Не довіряйте всьому почутому – обов’язково перевіряйте інформацію.

СКОРПІОНИ

День сприятливий для зустрічей, спілкування та нових знайомств. Улюблені заняття, як і контакти з близькими людьми, стануть джерелом натхнення.

СТРІЛЬЦІ

Ви матимете великий заряд бадьорості й зможете впоратися з будь-якими завданнями. Тому не витрачайте час даремно.

КОЗЕРОГИ

He беріть на себе підвищених зобов'язань. Якщо щось у вас не виходить, або душа не лежить до якоїсь справи, то відкладіть її.

ВОДОЛІЇ

Не розпорошуйте свої сили та енергію - займайтеся найбільш важливими справами, відклавши другорядні завдання. За справами не забувайте про коханих, бо у ваших стосунках стає «хмарно».

РИБИ

Проявляйте ініціативу та не бійтеся власних рішень. Можливі невеликі фінансові втрати, але це серйозно не вдарить по вашому бюджету. А ще остерігайтеся людей, які надмірно цікавитимуться вашим життям.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень