Унікальний шанс – Скорпіонам, несподівана новина – Левам: гороскоп на 9 квітня

А Близнята можуть відчути протест

ОВНИ

Визначте пріоритети та сміливо йдіть до мети. Зорі радять тримати золоту середину - не проявляти зайвих амбіцій або, навпаки, самоприниження. 

ТЕЛЬЦІ

Вам потрібно зосередитися на головному й не відволікатися на дрібниці. Ймовірно, робочі проблеми не йтимуть вам з голови. Спробуйте відкласти ці думки до понеділка.

БЛИЗНЯТА

Впевненість у своїй правоті може привести вас до успіху у будь-якій справі. Закріпіться поки на позиціях і не претендуйте на більше, інакше ваше бажання панувати може викликати протест.

РАКИ

Зорі обіцяють вам дуже вигідне знайомство. Намагайтеся виглядати на всі 100%. І ззовні, і в поведінці.

ЛЕВИ

В особистих стосунках намічається піднесення, однак несподівана звістка змусить на деякий час забути про любовні пригоди. Остерігайтеся травм.

ДІВИ

Зорі застерігають від великих фінансових витрат. Не виключені приховані перешкоди, розставлені вашими недругами. 

ТЕРЕЗИ

Випробування, які готує вам доля, легше переносити поруч із близькою людиною, чия порада зможе покращити становище. Не намагайтеся владнати усі проблеми самотужки та ще й за один день.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам вдасться виправити давні помилки. Існує велика ймовірність нового знайомства або романтичних пригод. 

СТРІЛЬЦІ

Можливі серйозні зміни в особистому житті. Будьте рішучими: не варто зловживати терпінням долі, адже воно не безмежне.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться вирішувати домашні та особисті проблеми, тому нічого серйозного краще не планувати. Цього дня можливий несподіваний поворот подій не на вашу користь.

ВОДОЛІЇ

Тих, хто в парі, чекає незабутній день. А інших – перспективні зустрічі та цікаві, але нетривалі знайомства. Вміння змінювати тактику поведінки залежно від ситуації сприятиме успіху.

РИБИ

Постарайтеся уникати обіцянок і пліток. Зверніть увагу на своє здоров'я або здоров'я близьких. Перегляньте свій раціон та утримайтеся від жирної їжі.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень