Багаті та одинокі: Жінки цих знаків Зодіаку не потребують заміжжя

Представниці 4 знаків Зодіаку – незалежні дами

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, під якими найчастіше народжуються самодостатні жінки. Вони не бачать себе у шлюбі й можуть самі собі забезпечити безбідне життя.

ЛЕВИ

Часто вони народжуються вже заможними, можуть все життя бути королевою без чоловіка. Жінкам-Левам вистачає кар’єри, щоб забезпечити достаток для невеликої сім’ї. А їхній партнер, як правило, дуже дбайливий чоловік, який може допомогти їй у побуті, у догляді за дітьми. Тому їй не потрібно надто перейматися домашніми справами. Треба просто зосередитися на улюбленому хобі й займатися тим, чим хочеться.

БЛИЗНЯТА

Ви – розумна та дуже симпатична дівчина. Вам зовсім не складно догодити другій половинці й навіть сім’ї чоловіка. Тим паче ви вмієте використовувати вмовляння, щоб зробити свого партнера слухняним. В економічному плані жінки-Близнята амбіційні, але розумні, тому вирішують все легко, мають швидку розумову реакцію та готові пробувати нове. Вас завжди високо оцінює керівництво. Незалежно від того, якого партнера оберуть ці жінки, вони завжди житимуть розкішно чи щонайменше – у достатку.

ТЕРЕЗИ

Ваш темперамент і харизма – загальновідомі. Жінки цього знака Зодіаку народжуються з естетичним смаком, вміють одягатися так, як їм пасує. До того ж – мають дружелюбний характер. У кар’єрі ви зазвичай лідируєте, ніколи й нікому не поступитеся своїм. Терези – чудові у спілкуванні, мають сильний дух, вміють розмовляти з сім’єю чоловіка. Можна сказати, що їхній шлюбний шлях дуже красивий, перейматися взагалі не варто. Але якщо навіть вони увійдуть у заможну сім’ю, для них це не буде ключовим фактором – це може бути просто випадком збігом.

КОЗОРОГИ

Ці жінки завжди сильні та захоплені своєю кар’єрою. Вони максимально сконцентровані на своїй роботі та розуміють, як заробляти гроші. Якщо у них вихідний – вони отримують нові знання та досвід. Часто ще до шлюбу вони вже мають непогані заощадження, житло та машину. Звичайно, ви надто вибагливі у виборі другої половинки, але у його кишені – точно не заглядатимете.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень