Ніякої «гречки» – Водоліям, сила слова – Близнятам: гороскоп на 1 квітня

А Ракам пощастить у коханні

ОВНИ

Не можна постійно бігти, намагаючись отримати бажане. Зупиніться, відпочиньте і потіште себе чимось. Взагалі цього дня рекомендовано лише те, що приносить вам задоволення.

ТЕЛЬЦІ

Не бійтеся висловлювати свої почуття, виражати емоції. Від успіхів у особистому житті будуть залежати й досягнення у інших сферах.

БЛИЗНЯТА

Ви зможете переконати кого завгодно у своїй правоті. Скористайтеся цим, адже таку можливість втрачати нерозумно.

РАКИ

Вам пощастить у коханні. Серед своїх давніх знайомих ви зможете знайти людину, яка прикрасить ваше життя.

ЛЕВИ

Складіть плани на майбутнє, але не обмежуйте свої мрії. А ще у вас буде дуже грайливий настрій, тому ви цілий день фліртуватимете.

ДІВИ

Пильнуйте, бо недруги спробують перешкодити вам. Усе обійдеться, але обережність не завадить. Також цього дня самотні Діви зможуть повернути колишні стосунки.

ТЕРЕЗИ

Навіть якщо вас дуже не влаштовує поведінка вашого партнера, не варто виносити стосунки назагал, а особливо, влаштовувати розбірки перед сторонніми. Цього вам кохані просто не пробачать.

СКОРПІОНИ

Вас чекає дуже важлива новина, яка відіб'ється не лише на ваших найближчих планах, але й на довгострокових. Сни цього дня можуть бути віщими.

СТРІЛЬЦІ

Не покладайтеся на волю випадку - дійте самостійно та цілеспрямовано. Зорі стверджують, що цього дня відносини з впливовими особами зміцняться.

КОЗОРОГИ

Думайте, перш ніж сказати, бо конфліктна ситуація в сім'ї може мати небезпечні та драматичні наслідки. Домашні вже втомилися від ваших емоційних сплесків і постійного невдоволення – задумайтеся над цим.

ВОДОЛІЇ

Остерігайтеся романтичних пригод, вони можуть мати небажані наслідки. Особливо, якщо ви вже маєте коханих.

РИБИ

Зараз не виключений несподіваний поворот у вашому житті. З'явиться можливість заробити, але уникайте ризикованих справ.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень