Неідеальні кохані – Скорпіонам, дорогий подарунок – Левам: гороскоп на 26 березня

А Козорогам варто потішити себе

ОВНИ

Якщо вас мучить відчуття невдоволення, то цього дня у вас буде шанс його позбутися. Тільки не робіть це кардинальним способом.

ТЕЛЬЦІ

Поділіться своєю мудрістю з близькими. Хтось цього дуже потребуватиме, тому обов’язково запропонуйте свою допомогу.

БЛИЗНЯТА

Відпочиньте. Достатньо кілька годин провести з книгою і ви відчуєте, що знову наповнюєтеся енергією й готові підкорювати нові вершини.

РАКИ

Не всі зможуть зрозуміти, про що ви говорите і яку думку хочете донести. Висловлюйтесь максимально чітко й просто, щоб не допустити різних тлумачень.

ЛЕВИ

Хтось зробить вам коштовний подарунок. Просто так. Бо зачепили чиєсь серце.

ДІВИ

Не варто проводити день на дивані – намагайтеся більше рухатись, більше гуляйте і більше спілкуйтеся. Цього дня ви можете познайомитися з кимось дуже цікавим.

ТЕРЕЗИ

Сміливо розпочинайте нові проєкти. Зараз майже усі ваші починання допоможуть виправити матеріальне становище. Не бійтеся експериментів.

СКОРПІОНИ

Ви у своїй уяві створили ідеальну картину, яка повинна відображати реальну сутність вашого партнера. Але він зовсім інший. Як би не було боляче – відкрийте очі.

СТРІЛЬЦІ

Хороший день для змін. Зміна іміджу додасть вам впевненості. Добре було б позбутися й усього зайвого у вашому домі – тоді з’явиться місце для чогось нового.

КОЗОРОГИ

Не шкодуйте грошей. Потіште себе чимось приємним. Найближчим часом фінансових проблем не буде.

ВОДОЛІЇ

Прийшов час для добре продуманих і принципових дій. Але вам не слід покладатися лише на себе, прислухайтеся ще й до думки інших.

РИБИ

Цього дня ви ніби прокинетеся після довгого сну. Можливо, цей стан пояснюється тим, що ви, нарешті, зможете виспатися. А, може, це знак того, що вас відвідало натхнення.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень