Буде людина з грошима: жінки яких знаків Зодіаку виходять заміж за багатіїв

Ще й через кохання!

БЛИЗНЯТА

Чоловіки з хорошими заробітками та інтенсивним способом життя часом прагнуть відпочинку від такої рутини. Тож доля їх знайомить з легкими й невимушеними Близнятами. Ці жінки готові до пригод, вміють веселити та не обтяжують себе важкими думами. При цьому їх непередбачуваність і мінливість у смаках створює у цих жінках загадку, яку так цікаво розгадати чоловікам.

Гармонійні стосунки між мільйонером та Близнятами цілком реальні, адже це баланс між його практичністю та її чуттєвістю. 

ДІВА

Діви самі чудово заробляють або принаймні отримують задоволення від того, що роблять. Мільйонери поважають Діву, бо вона не дорікатиме тим, що чоловік постійно зайнятий. Ця жінка багато чому вчить чоловіка, вона прекрасний партнер не тільки в житті й коханні, але й надійна опора в бізнесі.  

Діва вміє несвідомо надихати чоловіка на нові звершення. Вона зачаровує інтелігентністю та ерудицією. 

РИБИ

Всі зірки дістаються Рибам завдяки їх м'якості й жіночності. Виснажені важливими справами чоловіки прагніть вдома повертатися до  загадкової й мрійливої жінки, яка вміє вгадати настрій з першого погляду та слова. Чоловік розкриває поруч з нею свій потенціал, адже прагне захистити її від усього світу. 

У шлюбі з Рибами наполегливий чоловік ставатиме тільки успішнішим.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень