Несподівані гроші – Ракам, боротьба – Скорпіонам: гороскоп на 18 березня

А Водолії повинні посилено контролювати себе

Астрологія: що нам віщують зорі. Гороскоп на Радіо Трек
Гороскоп на 27 травня

ОВНИ

Будьте готові до провокацій. Намагайтеся не реагувати на них і зберігайте емоційну рівновагу. Також не виключені дрібні побутові конфлікти.

ТЕЛЬЦІ

Все у вашому житті йде так, як треба, а те чого ви прагнете, зовсім скоро стане можливим. Наберіться терпіння.

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться вкласти чимало часу та сил в особисті стосунки. Але результати перевершать ваші очікування.

РАКИ

Можливі несподівані грошові надходження. Ця фінансова допомога буде дуже доречною, тим більше, що ви планували дорогу покупку.

ЛЕВИ

Ваше життя повертає в нове русло. А поки не сталася доленосна подія, намагайтеся не робити різких рухів. І не старайтеся прискорювати події.

ДІВИ

Зараз прекрасний час, щоб вирішити будь-які проблеми любовного характеру. Вислухайте коханих, навіть якщо доведеться ініціювати непросту розмову, і відкрито обговоріть всі питання.

ТЕРЕЗИ

Намагайтеся не перевтомлюватися, адже події дня можуть вимагати великих енергетичних і фізичних затрат. Бережіть сили, які вам незабаром знадобляться для професійних досягнень.

СКОРПІОНИ

Хтось спробує підірвати ваш авторитет, тому доведеться боротися за себе. Якщо будете непохитними, то завоюєте нові симпатії та зможете зміцнити свої позиції.

СТРІЛЬЦІ

День може здатися складним, оскільки виникатимуть емоційно важкі ситуації. Постарайтеся абстрагуватися й не брати все близько до серця.

КОЗОРОГИ

Проведіть більше часу з коханими. По-перше, це зміцнить ваші стосунки, по-друге, партнер підкаже вам хорошу ідею, яка допоможе спрямувати життя у більш позитивний бік.

ВОДОЛІЇ

Ваш емоційний стан зараз дещо нестійкий, що може штовхнути вас на необачні вчинки. Будьте мудрими – посилений контроль зекономить нервові клітини у майбутньому.

РИБИ

Займіться побутовими справами зараз добре займатися облаштуванням оселі. Також день підходить для фінансових вкладень у сферу нерухомості. Зараз будь-які ризики є мінімальними.

Зауважимо!   

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень