Ризик втратити гроші – Козорогам, період успіху – Левам: гороскоп на 13 березня

А Дівам не можна видавати свої таємниці

ОВНИ

Цього дня ви не зможете знайти спільну мову з кимось із близьких. Не провокуйте сварку, інакше виникнуть великі проблеми у відносинах.

ТЕЛЬЦІ

Впливові особи можуть запропонувати вам кілька варіантів  для кар'єрного зростання. Вам захочеться вхопитися відразу за всі, але цього робити не варто. Розставте пріоритети.

БЛИЗНЯТА

Вам буде важко включитися в роботу, оскільки вас турбуватимуть особисті питання. Потрібно якнайшвидше зібратися, бо ваші конкуренти не дрімають.

РАКИ

На роботі доведеться займатися складними завданнями. Не соромтеся попросити про допомогу. Якщо зможете впоратися, то чекайте відзнаки від керівництва.

ЛЕВИ

Вам пощастить завести кілька нових корисних знайомств. У вашому житті починається період успіху та змін. Очікуйте пожвавлення в особистому житті.

ДІВИ

Не розповідайте нікому про те, що робить вас щасливими. Особливо те, ще стосується любовних справ. Намагайтеся не викликати у людей заздрість, аби не втратити те, що маєте.

ТЕРЕЗИ

У вас є шанс налагодити контакт із керівництвом. Також займіться саморозвитком. Вивчаючи щось нове, ви зможете розвантажити голову та розслабитися.

СКОРПІОНИ

Готуйтеся до доленосної зустрічі! Від того, як ви себе зарекомендуєте, буде багато чого залежати.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете почуватися напрочуд енергійно та будете дуже життєрадісними. Сміливо беріться за вирішення складних задач - успішний результат гарантовано!

КОЗОРОГИ

Вам потрібно уникати будь-яких справ, пов'язаних із фінансами, бо ризикуєте втратити чималу суму. Також будьте готовими до того, що колеги будуть висловлювати вам претензії. Намагайтеся уникнути конфліктів.

ВОДОЛІЇ

Вас чекає спілкування з людиною, яка буде буквально змушувати вас прийняти вигідне для неї рішення. Думайте тільки про себе й робіть лише так, як буде вигідно вам.

РИБИ

День буде складним, але продуктивним. І тільки вдома ви зможете розслабитися. Тим більше рідні готують вам приємний сюрприз.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень