Мовчання або сумніви – Близнятам, невиправдані інвестиції – Тельцям: гороскоп на 8 березня

А Скорпіони повірять у себе

ОВНИ

Цей день може бути відзначений невдоволенням навколишніми, нездоровою чуттєвістю та метушнею. Можливий несподіваний конфлікт, але він швидко вирішиться на вашу користь.

ТЕЛЬЦІ

Ваша стабільність не повинна викликати жодних сумнівів. У першу чергу у вас самих. Цього дня можуть надійти цікаві пропозиції, але зорі не радять одразу погоджуватися, оскільки вони потягнуть за собою невиправдані інвестиції.

БЛИЗНЯТА

Невирішені проблеми будуть постійно нагадувати про себе й спонукати до рішучих дій. Не варто розповідати про свої плани нікому, бо навіть найближчі люди можуть не схвалити їх, а це поселить у вашій душі сумніви.

РАКИ

Несприятливий день для ділових зустрічей і капіталовкладень. Ви можете відчути, що ваших життєвих сил і енергії недостатньо для вирішення проблем, але це тимчасове відчуття.

ЛЕВИ

Вам треба бути більш вимогливими до себе. Самокритика буде найкращим засобом від манії величі, яка може розгулятися цього дня. Намагайтеся тверезо оцінювати усі події у своєму житті.

ДІВИ

День стане початком нового етапу у професійній сфері. Можливе підвищення.

ТЕРЕЗИ

Цей день може різко змінити ваше життя. Будьте готові до серйозних змін. Прийміть їх - ви ніколи не будете шкодувати про це.

СКОРПІОНИ

Вас чекає дуже хороший день. Ви відчуєте комфорт і твердий ґрунт під ногами. З’явиться віра у свої сили.

СТРІЛЬЦІ

Ваші сімейні відносини можуть зайти в глухий кут. Вам потрібно зробити все, щоб не допустити навіть найменшого конфлікту. Будьте більш поступливими.

КОЗОРОГИ

Несприятливий період для починань, оскільки наслідки можуть бути для вас неприємними. Відкладіть важливі справи на інший день. 

ВОДОЛІЇ

Це день, коли варто позбутися усього непотрібного. Зорі стверджують, що зараз ідеальний час, щоб попрощатися також зі шкідливими звичками.

РИБИ

Цього дня можливі перешкоди та агресія з боку недоброзичливців. У сімейних відносинах теж можливі проблеми. Все це може викликати у вас бажання образити когось у відповідь. Зорі кажуть, що особливо стримуватися не варто.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень