Зайві нерви – Терезам, суперник – Водоліям: гороскоп на 4 березня

А Раки потребують змін

ОВНИ

Якщо ви відкладали якусь роботу, то саме час її виконати, адже день підходить для виконання важливих завдань. Та й на початку нового тижня вам буде легше.

ТЕЛЬЦІ

На перше місце вам потрібно поставити свої романтичні стосунки. Якщо у вас є пара, то ви зможете зміцнити цей зв'язок, а самотні представники знаку отримають шанс на перспективне знайомство.

БЛИЗНЯТА

Займіться побутовими справами. День буде вдалим, якщо ви проведете його вдома. Зараз усі домашні справи будуть вам у радість.

РАКИ

Змініть обстановку. Це піде вам на користь і додасть енергії.

ЛЕВИ

У вас буде можливість зав’язати вигідне знайомство. Найімовірніше, з цією людиною вас познайомлять друзі, тому не відмовляйтеся від зустрічей.

ДІВИ

Інколи навіть дуже розумній людині важко знайти вихід з ситуації. Не соромтеся визнати це й попросити про допомогу.

ТЕРЕЗИ

Ваш емоційний фон буде постійно коливатися, тому потрібно себе ретельно контролювати. Але не хвилюйтеся – так буває навесні.

СКОРПІОНИ

Використовуйте нові методи для збільшення заробітку. Подумайте про це на дозвіллі, бо старі методи вже себе вичерпали й не дадуть більшого, ніж є зараз.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно уникати будь-яких експериментів. І не важливо, чого вони стосуються: їжі, дозвілля, хобі, знайомств або інтимної сфери. Цього дня ваша сміливість може зіграти проти вас.

КОЗОРОГИ

День підходить для зміцнення стосунків у сім'ї, домашніх справ та облаштування житла. Обов’язково приділіть увагу дітям.

ВОДОЛІЇ

День буде насичений суперечками та суперництвом. Окрім того, є небезпека перевтоми. А де втома - там і стрес. І знижений імунітет.

РИБИ

Які б бурі не вирували навколо вас, вам потрібно залишатися осторонь і ні в що не втручатися. Займайтеся лише своїми справами та зберігайте нейтралітет.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень