Проблеми на роботі – Водоліям, надважливий вибір – Близнятам: гороскоп на 28 лютого

А Терезам захочеться екзотики

ОВНИ

У вас буде багато роботи й навіть присісти не буде часу. Також вам терміново можуть знадобитися гроші. Шанси отримати їх є, але для цього доведеться зробити у два рази більше.

ТЕЛЬЦІ

Вам випаде можливість диктувати свої умови в любовних стосунках. Обставини складатимуться так, що саме ви прийматимете усі важливі рішення.

БЛИЗНЯТА

Ви постанете перед важливим вибором. Можливо, найважливішим у своєму житті. Ви навіть можете не надати цьому значення, бо вам здасться, що ситуація повсякденна, але повірте, що це не так.

РАКИ

Ви перебуваєте за крок до великих змін. Цього дня може відбутися доленосна зустріч, яка переверне все ваше життя.

ЛЕВИ

Ваш день буде спокійним і приємним. Жодних ексцесів і непорозумінь не передбачається. Головне, не беріть на себе чужі обов’язки й не намагайтеся усім догодити.

ДІВИ

Вам піде на користь усамітнення. Так ви набагато швидше зробите роботу й не зіпсуєте стосунки з потрібними людьми. Річ у тім, що цього дня ви будете дуже емоційними та нервовими, тому можете наробити помилок.

ТЕРЕЗИ

Вам захочеться чогось екзотичного. Не виключені нові дивні знайомства, які можуть виявитися корисними.

СКОРПІОНИ

У вас з’явиться шанс випробувати долю й покращити життя. Будьте впевненими та рішучими, щоб взяти від цього дня максимум.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете повністю зануритися у любовні справи – роботі це не завадить. Якщо ви поки холостякуєте, то саме цього дня можете зустріти свою половинку.

КОЗОРОГИ

Вам не варто планувати на цей день надто багато справ. Краще обмежитися найбільш терміновими, оскільки ви все одно не встигнете зробити все заплановане, адже вас постійно відволікатимуть.

ВОДОЛІЇ

Перегляньте свої стосунки з колегами й спробуйте розібратися, що ви робите не так. Постарайтеся звести конфлікти до мінімуму – так буде краще і для ваших нервів, і для вашої кар’єри.

РИБИ

Цього дня  бажано зайнятися своїм тілом і здоров'ям. Зараз прекрасний час для профілактики. Також день підходить для занять спортом, дієт і складних косметичних процедур.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень