Приємні сюрпризи – Дівам, неприємна зустріч – Близнятам: гороскоп на 22 лютого

Також день вдалий для любовних справ

ОВНИ

Цінуйте свій час і не витрачайте сили на вирішення чужих проблем. Краще займіться питаннями, які стосуються виключно вас. Вечір підходить для знайомств і любовних зустрічей.

ТЕЛЬЦІ

Цей день вимагатиме від вас активності й зібраності. Зараз вдалий період для заробітку та вирішення кар'єрних питань, але вам слід менше розповідати про свої плани.

БЛИЗНЯТА

Не намагайтеся опинитися у кількох місцях одночасно. І вчіться відпочивати. В цілому день буде хорошим, щоправда, можливі зустрічі з давніми недругами.

РАКИ

Не бійтеся ризикувати, бо ваші задуми варті втілення. Також цей день стане днем ​​прийняття важливих рішень. Вдалими будуть грошові операції.

ЛЕВИ

Вам потрібно проявити ініціативу у сфері любовних відносин, оскільки депресія вашого обранця затягнулася і змінити ситуацію зможете тільки ви.

ДІВИ

Це буде день злетів, вас чекає чимало сюрпризів. Перша половина дня ідеальна для фінансових угод, а в другій половині дня вам знадобляться дипломатичні таланти, бо не виключені розбіжності з колегами.

ТЕРЕЗИ

Будьте готовими до того, що деякі справи почнуть буксувати. Нічого серйозного не станеться, але підтримка колег вам не завадить.

СКОРПІОНИ

Довіряйте інтуїції та не бійтеся провалу. Цей день буде вдалим для вас, але потрібно буде працювати більш старанно, ніж завжди. Вами зацікавиться керівництво, а це може призвести до кар’єрного росту вже найближчим часом.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня складуться умови для реалізації ідей та планів, однак вашим досягненням будуть раді не всі. Цей період підходить для зустрічей і переговорів - ваші ділові якості та природна чарівність будуть на висоті.

КОЗОРОГИ

Вам доведеться займатися кількома справами одночасно. Вчіться планувати час і не відволікайтеся на непотрібні розмови. Цей день сприятливий для налагодження особистих стосунків, особливо пощастить самотнім представникам знаку.

ВОДОЛІЇ

Ви зумієте втілити в життя якусь свою мрію. Але бажано це не афішувати. Також ви зможете підібрати правильні слова, які розтоплять серце коханих.

РИБИ

Як би важко не було вам спілкуватися з деякими особами, не конфліктуйте. Вам доведеться бути майстром компромісу, якщо хочете, щоб день минув без зайвого галасу та нервів.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень