Подарунок – Дівам, труднощі етичного характеру – Левам: гороскоп на 19 лютого

А Тельцям потрібно зробити вибір

ОВНИ

Шукайте в очах близьких розуміння, а не захоплення. Коли знайдете, будете знати, до кого треба звернутися за допомогою у разі потреби. Цього дня у вас є можливість зрозуміти, хто є хто.

ТЕЛЬЦІ

Доведіть до логічного завершення усі справи в особистому житті. Це найкращий день для того, щоб поставити красиву крапку у кінці декількох шляхів і зосередитися на одному.

БЛИЗНЯТА

Ви будете надзвичайно енергійними. У вас буде потреба робити все максимально швидко й досягати потрібного результату у максимально стислі терміни. Але краще поспішати повільно...

РАКИ

Не варто обіцяти коханим величезних благ, бо колись обіцянку доведеться виконувати, а настрій на той час може змінитися.

ЛЕВИ

Будьте готовими до того, що перед вами постануть труднощі етичного характеру. Можливо, заради близької людини вам доведеться поступитися своїми принципами та переконаннями.

ДІВИ

Ви можете отримати приємний подарунок. Хороший день, щоб і самому себе трошки побалувати або добре відпочити.

ТЕРЕЗИ

Як би вам не подобалося керувати, ви повинні розуміти, що цього дня відповідальність буде коштувати вам величезних сил і душевного спокою.

СКОРПІОНИ

Цього дня можете без докорів сумління пливти за течією. Все складатиметься добре. Вас чекає несподівана удача у фінансових справах.

СТРІЛЬЦІ

Вам доведеться зіштовхнутися з проблемою постійної наявності глядача. Звичайно, важко жити під пильним наглядом, але цього дня доведеться.

КОЗОРОГИ

Вас чекає спокійний день, коли можна буде зосередитися на собі. А ще ви трохи попліткуєте. Причому, з задоволенням.

ВОДОЛІЇ

Друзі підкажуть вам якусь цікаву думку. Тепер залишається тільки правильно її почути й негайно втілити в життя.

РИБИ

День призначений виключно для відпочинку та відновлення сил. У першу чергу, душевних.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень