Службовий роман – Ракам, хороші новини – Дівам: гороскоп на 12 лютого

А Леви можуть примножити свої статки

ОВНИ

Не нервуйтеся, щоб не відбувалося цього дня. Тримайте емоції під контролем – лише так у вас буде можливість розібратися з усіма справами.

ТЕЛЬЦІ

Головною темою цього дня можуть стати любовні стосунки. Ви можете закохатися або налагодити ті стосунки, у яких перебуваєте.

БЛИЗНЯТА

Можливе фізичне і психічне перенапруження. Ймовірні непорозуміння вдома. Намагайтеся не ускладнювати ситуацію.

РАКИ

Ви можете відчути симпатію до людини, з якою вам пов’язують ділові відносини. Не виключено, що назріває службовий роман.

ЛЕВИ

Ви можете збільшити свої прибутки. Можливо, вам запропонують підробіток. Добре розберіться у пропозиціях, перш ніж ухвалювати рішення.

ДІВИ

Чекайте хороших новин цього дня. Деякі з них будуть пов’язані з фінансами.

ТЕРЕЗИ

Ви забули, як треба правильно відпочивати. Вам терміново потрібно знайти час для себе, навіть якщо у вас багато нагальних справ.

СКОРПІОНИ

Ваш емоційний стан буде дещо нестабільним, тому уникайте спілкування із конфліктними особами. Та й самі не починайте сварку.

СТРІЛЬЦІ

Ваша інтуїція не помилиться цього дня і підкаже, як діяти правильно. Особливо це стосуватиметься особистих стосунків, які останнім часом стали дещо незрозумілими.

КОЗОРОГИ

Проявляйте ініціативу, адже цього дня важливо бути активними й не надто сором’язливими. Питання будуть вирішуватися швидко та ефективно - вам потрібно лише не втрачати контроль над ситуацією.

ВОДОЛІЇ

Бережіть здоров’я. Якщо відчуєте неприємні симптоми, то не відкладайте лікування. Вам потрібно подбати про зміцнення імунітету.

РИБИ

Приведіть до ладу свої думки. Спробуйте подивитися на ситуацію під іншим кутом, тоді вдасться відшукати правильне рішення.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень