Фінансова винагорода – Скорпіонам, ризик розірвання стосунків з коханими – Левам: гороскоп на 7 лютого

А Козорогам потрібно попрацювати над собою

ОВНИ

День сприятливий для тих, хто переймається питанням кар’єри – зараз ідеальний період для того, щоб з головою зануритися у справи та привести все до ладу.

ТЕЛЬЦІ

Це сприятливий період для того, щоб налагодити особисті зв'язки. Намагайтеся уникати двозначних ситуацій. І не давайте жодних обіцянок.

БЛИЗНЯТА

Дуже важливо налаштувати себе на позитив. Гарний настрій зробить вас непробивними й ви зможете впоратися з усім.

РАКИ

Вам доведеться багато працювати та займатися одразу всіма справами. Не виключено, що отримана вчасно інформація допоможе якщо не збагатитися, то уникнути збитків.

ЛЕВИ

Ви можете бути надто прискіпливими до коханих. І нервовими. Вам варто заспокоїтися, якщо не хочете втратити ці стосунки.

ДІВИ

Вам знадобиться дружня підтримка в особистих питаннях. Як би сумно не було, спробуйте відволіктися від неприємних думок. А друзі точно вам у цьому допоможуть.

ТЕРЕЗИ

Не потрібно прискорювати події. Не намагайтеся усе контролювати - дозвольте подіям відбутися у потрібний час.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви відчуєте результат зробленої вами роботи. У тому числі, й фінансово.

СТРІЛЬЦІ

Зараз потрібно довести до завершення хоча б одну справу. Не хапайтеся за все й одразу, бо метушня може вам нашкодити.

КОЗОРОГИ

Сприятливий день для того, щоб розпочати роботу над собою. Витримка, манери та нові знання точно зайвими не будуть.

ВОДОЛІЇ

Ви будете зайняті домашніми проблемами. Навіть на роботі вам доведеться думати про власні справи. Це може не надто сподобатися керівництву.

РИБИ

Вам потрібно менше говорити й більше діяти. Досить складати плани – час втілювати їх у життя. Хороший день й для того, щоб внести корективи в особисте життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень