Заздрощі – Левам, курйози – Рибам: гороскоп на 2 лютого

А Ракам треба серйозно попрацювати над самооцінкою

ОВНИ

Не відмовляйтеся від запрошення в гості. Вам потрібно розважитися. Денна метушня та робочі проблеми одразу ж забудуться.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете дуже наполегливими та безкомпромісними. Однак, щоб бути успішними, вам не варто забувати про те, що послідовність іноді буває кращою, ніж сліпе прагнення бути попереду.

БЛИЗНЯТА

Що б не трапилося, обов'язково доведіть справу до кінця. Адже якщо у вас не вистачить сил для останнього ривка, то потім ви будете просто кусати собі лікті.

РАКИ

Зорі радять зайнятися підвищенням самооцінки. Залишати все як є явно не можна - це дуже погано позначиться на рівні поваги ваших колег і можливості кар'єрного росту.

ЛЕВИ

Ви будете переповнені оптимізмом. Все буде виходити без найменших зусиль з вашого боку. Але будьте обережними - можливі незручні ситуації через людську заздрість.

ДІВИ

Хороший день для прийняття відповідальних рішень. Ви навіть можете увійти в історію, якщо, звісно, захочете.

ТЕРЕЗИ

Єдине, що буде затьмарювати цей день - це підвищені вимоги до себе. Будьте поблажливішими – ви й так все робите добре та правильно.

СКОРПІОНИ

Якщо вам пощастить, то одне з ваших знайомств переросте у справжню дружбу. Тому, ловіть момент і навіть не думайте про те, щоб відкласти полювання на завтра.

СТРІЛЬЦІ

Невелика незручність, яку ви відчуєте на початку дня, обернеться для вас приємними змінами в житті. Ви заслуговуєте на те, чого так хочете.

КОЗОРОГИ

Намагайтеся бути непомітними цього дня. В іншому випадку, у вас з'явиться безліч додаткових неоплачуваних обов'язків, які лише ускладнять ваше життя.  

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви зумієте обернути на свою користь будь-яку ситуацію, з якою вам доведеться зіткнутися, який би жах вона не викликала спочатку.

РИБИ

День запам’ятається курйозними ситуаціями. Може відбутися маса абсурдних подій. Ставтеся до всього легко і з посмішкою.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень