Сумнівний друг – Близнятам, ідеал – Тельцям: гороскоп на 29 січня

А Риби будуть дуже здивовані

ОВНИ

Не рекомендується приймати важливі рішення і проявляти ініціативу. Шукати обхідні шляхи також не варто - ситуація обов'язково зміниться найближчим часом.

ТЕЛЬЦІ

Ось вона біла смуга, про яку ви так довго мріяли. В особистому житті з'явиться людина, яка відповідатиме усім вашим вимогам.

БЛИЗНЯТА

У вашому оточенні нещодавно з'явилася особа, до якої ви відчуваєте симпатію. Але будьте обережні і не довіряйте їй, бо недруг завжди підкрадається непомітно й поступово починає впливати на всі сфери вашого життя.

РАКИ

Вам вдасться по-іншому подивитися на звичні речі. В особистих справах не можна тиснути.

ЛЕВИ

Всі ваші думки будуть направлені на добробут вашої родини. Цього дня у вас буде нагода порадіти за рідну людину або якось посприяти поліпшенню її життя.

ДІВИ

Ситуація вимагатиме від вас негайних дій. Не можна ухвалювати радикальні рішення, які здатні вплинути на вашу подальшу долю.

ТЕРЕЗИ

Позитивне ставлення до життя може суттєво зміцнити ваше здоров'я і покращити настрій. Намагайтеся не зациклюватися на негативі.

СКОРПІОНИ

Ви дуже особливі люди й цього дня ви це продемонструєте усім. Докладіть зусиль, щоб враження були хорошими, адже останній часом і так побільшало тих, хто не надто задоволений вашою поведінкою.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можуть виникнути невеликі труднощі. Намагайтеся зробити відповідні висновки та більше не повторювати помилок. Вам потрібно більше відпочивати, щоб поповнити запас енергії.

КОЗОРОГИ

Це день, коли вам доведеться з’ясовувати особисті стосунки. Поводьтеся стримано та спробуйте знайти компроміс.

ВОДОЛІЇ

Можливі непорозуміння в особистих стосунках. Намагайтеся проявляти ніжність і турботу. Вам вдасться вирішити багато непорозумінь, якщо ви будете більш уважними до того, кого любите.

РИБИ

Забудьте про спокій і тишу. Вас чекає багато непередбачуваних подій, які здивують навіть скептика.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень