Нерозуміння колег – Козорогам, брак знань – Рибам: гороскоп на 23 січня

А Стрільці фонтануватимуть ідеями

ОВНИ

Цього дня люди помітять ваші видатні здібності. Будь-яке завдання ви зможете виконати на відмінно, тому сміливо беріться за роботу.

ТЕЛЬЦІ

Ви зможете переконати оточуючих у правильності ваших ідей. З усією вашою енергією у жодній сфері життя проблем не виникатиме.

БЛИЗНЯТА

У вас з'явиться можливість підзаробити. Але ці гроші не будуть легкими, тому вам навряд чи захочеться розкидатися ними направо й наліво. Прибережіть їх. 

РАКИ

Ваша здатність співпереживати дуже знадобиться вам цього дня. Саме вона дозволить вам краще розуміти людей і знаходити з ними спільну мову.

ЛЕВИ

Ви будете повільнішими, ніж зазвичай, але це не зовсім погано. Так у вас з'явиться можливість краще розгледіти навколишні реалії. Цей день ідеально підходить для розумової роботи.

ДІВИ

День буде дуже важливим для вас. Ви повинні зафіксувати все, що відбуватиметься. Можливо, вам навіть варто зробити докладний запис усіх подій.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно бути максимально зосередженими. У вас є чимало незавершених проєктів і варто якомога швидше з ними розібратися. Цього дня у вас є шанс це зробити.

СКОРПІОНИ

Основну частину дня ви будете зосереджені на робочих питаннях, що допоможе вам повністю впоратися зі справами. Ввечері приділіть увагу родині, особливо, якщо ви мало буваєте разом.

СТРІЛЬЦІ

У вас достатньо творчих здібностей та уяви, але все, що прийде вам у голову цього дня потрібно записувати, щоб не втратити жодної дорогоцінної думки.

КОЗОРОГИ

Колеги не поділятимуть вашу думку, але це не привід відмовлятися від своїх ідей. Можливо, вам просто потрібно зробити крок назад і почекати ще кілька днів.

ВОДОЛІЇ

Залишайтеся чесними у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів, після яких ви можете відчувати докори сумління.

РИБИ

Схоже, якийсь ваш проєкт застряг на місці. Ймовірно, через те, що вам не вистачає знань. Тому, заручіться підтримкою фахівця і дійте.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень