Щаститиме весь рік: Трьом знакам Зодіаку 2023 принесе тільки удачу

Їхні мрії здійсняться

Новий рік готує чимало сюрпризів. Для когось вони будуть не надто приємними, а комусь – допоможуть змінити життя на краще.

За прогнозами астрологів найуспішнішим 2023 рік буде для трьох знаків Зодіаку.

ОВНИ

На вас чекатимуть хороші новини. Незалежно від ваших дій, 2023 рік принесе удачу. Юпітер проходитиме через знак Овна більшу частину року, це сприятиме саморозвитку представників знаку. Інвестиції в себе окупляться та подарують оптимізм та впевненість.

Згодом Юпітер увійде в знак Тельця, тож Овни встигнуть насолодитися фінансовим добробутом. У 2023 році варто встигнути розібратися у своїх бажаннях та цілях, а також встановити нові соціальні зв’язки.

ТЕЛЬЦІ

На вашу долю впливатиме Сатурн. Представники знаку отримають можливість насолоджуватися особистою свободою, а впертість та дисципліна дозволять досягти основної мети.

Ваша роль у суспільстві підвищиться. В час, коли Юпітер дебютуватиме в знаку Тельця, варто загадати бажання. До речі, це станеться 16 травня. Не бійтеся ризикувати, цей рік буде дуже успішним в усіх починаннях.

КОЗОРОГИ

Цього року вас чекатиме значний прорив. Планетарний покровитель Сатурна офіційно увійде в Риби 7 березня. Це принесе стабільність та виведе коло спілкування на новий рівень.

Вам щаститиме в усіх звершеннях. Творчий проєкт, бажання створити сім’ю чи народити дітей, розпочати власний бізнес — все це буде під силу. Проте не варто сподіватися лише на прихильність зірок, адже основа успіху – це ваші дії. А зусилля завжди приносять результат.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень