Три знаки Зодіаку змінять роботу взимку

Бо з’явиться кращий варіант

Зима може кардинально змінити життя трьох знаків Зодіаку. Астрологи кажуть, що низка представників гороскопа змінять роботу. І багатьом ці зміни підуть на користь.

Близнята

Близнята відчувають у собі потенціал, який не можуть реалізувати на новій посаді. Вони креативні та професійні, однак керівництво цього часто не помічає. Тож взимку Близнята мають всі шанси знайти іншу роботу, або навіть розпочати власну справу. Зорі сприятимуть у здійсненні мрій. Щоправда, не виключено, що вони довго не затримаються на новій посаді, здобудуть досвід і продовжать пошук себе далі.

Скорпіон

Скорпіони часто чимось не задоволені й завжди хочуть більшого. Зокрема, зарплати. Тож Скорпіони можуть ризикнути, звільнитися і спробувати себе у новій справі. Вони шукатимуть нову професію, яка б приносила більше грошей. Тим, хто докладатиме максимум зусиль та не чекатиме зірок з неба, точно пощастить.

Риби

Нові ідеї Риб ініціюють бажання змінити своє життя. Вони шукатимуть нові знайомства, відвідуватимуть нові місця і переглядатимуть цікаві вакансії. Є великі шанси, що у переліку буде омріяна пропозиція. Роботодавець оцінить таланти Риб і відмовити не зможе.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень