Чотири знаки Зодіаку, які набирають вагу швидше ніж інші

Астрологи певні, що принципи здорового харчування та спорт з ними не працюють на повну

ТЕЛЬЦІ

Попри свою комунікабельність Тельці обожнюють сидіти вдома. Вийти в люди для багатьох – страшний кошмар. Ходити у спортзал, де всі будуть детально вивчати новачка – не для них. Ні, спортом можна займатися й вдома, але виходить не так наполегливо.

РАКИ

Це тонкі натури, дуже чутливі. Попри свій веселий характер, вони надто близько усе беруть до серця. А найпростіший спосіб здолати стрес – здійснити набіг на холодильник, або замовити щось смачненьке з доставкою.

ТЕРЕЗИ

Терези не можуть уявити собі життя, коли вони перестануть робити те, що приносить їм задоволення. Навіть якщо це вже шкодить їхньому здоров’ю. Терези – естети та гурмани, їх просто тягне до красивої й вишуканої їжі. Вагу вони набирають дуже повільно, але й прощаються з нею теж довго.

РИБИ

Відверті мрійники, у них немає завзяття до спорту й активності. А ще Риби найбільше полюбляють спати. І якщо вони не сплять, то швидше за все лежать на дивані й мріють. Вони не люблять тривалих піших прогулянок, навіть в спортзал не підуть, якщо він далеко.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень