Нестійке фінансове становище – Козорогам, домашній тиск – Левам: гороскоп на 25 січня

А Раки можуть самі собі створити проблеми

ОВНИ

Хороший день для укладання шлюбу. Сім’я, яка народиться цього дня, буде щасливою. Також добре підписувати важливі угоди та проводити переговори. Цей день буде кращим, ніж ви можете уявити.

ТЕЛЬЦІ

Ви зможете блискуче проявити себе, висловити те, про що довго мовчали, та показати людям, яким же ви є насправді.

БЛИЗНЯТА

Цього дня, ймовірно, станеться якесь важлива подія у вашому житті. День буде легким: не буде перешкод, неприємності обійдуть вас стороною, вдасться усе, що ви запланували.

РАКИ

Ваш оптимізм, чарівність і тонка дипломатія змусять людей піти вам назустріч. Ввечері вам захочеться розваг, причому активних. Намагайтеся не наробити помилок.

ЛЕВИ

Обстановка вдома буде не надто сприятливою, адже домашні спробують тиснути на вас. Цього дня остерігайтеся пліток і наклепів. Хтось намагатиметься змусити вас нервувати.

ДІВИ

Ви з легкістю зможете реалізувати свої плани, якщо будете діяти чітко та впевнено. Разом з тим, за усіма своїми справами, не забудьте присвятити час родині.

ТЕРЕЗИ

Зорі радять діяти наполегливо, з розмахом. Не відмовляйтеся від нових справ, навіть якщо вони здаються вам не надто перспективними. У рішенні будь-яких питань покладайтеся на свою інтуїцію.

СКОРПІОНИ

Ваше фінансове становище може трохи погіршитися. Якщо плануєте зробити велику покупку, подумайте, чи варто витрачати на неї так багато грошей.

СТРІЛЬЦІ

Цей день підходить для змін. Добре вносити корективи у побут. А ось потяг до екстравагантних вчинків може перекреслити ваші зусилля.

КОЗОРОГИ

Не приймайте жодних важливих рішень, почекайте більш сприятливого моменту. Фінансове становище знаходиться у нестійкому положенні, але за кілька днів очікуйте прибутку.

ВОДОЛІЇ

Суперечливий день. Ви будете на висоті, особливо у спілкуванні з малознайомими людьми – ваша чарівність підкорить їх. А ось у робочих справах можливі проблеми. Щоправда, незначні.

РИБИ

День пов'язаний з отриманням інформації. Зорі обіцяють вам успіх у нових видах діяльності. Також можливий успіх й у фінансових справах.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень