Шанс на нове життя: Три знаки Зодіаку, які стали улюбленцями долі в січні

Ідеальний момент, щоб поліпшити своє життя

Перший місяць зими для деяких представників зодіакальних сузір'їв буде по-справжньому щасливим.

Близнята

Близнята без особливих зусиль почнуть новий 2023 рік зі сприятливої ноти. На початку січня представників цього знака зодіаку очікують доленосні знайомства і нові можливості.

Діва

Якщо ви самотні, є велика ймовірність, що на початку січня Ви зустрінете свою другу половинку. Не обійде стороною удача Дів на роботі. У них з'явиться шанс знайти роботу своєї мрії і змінити ту, яка їм так довго не подобалася.

Козоріг

Для Козорогів січень стане часом для створення планів на майбутнє. Їм варто скласти плани на 2023 рік. Всесвіту подобаються цілеспрямовані люди, він їм допомагатиме. 

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень