Родинна сварка – Водоліям, час на роздуми – Стрільцям: гороскоп на 19 січня

А на долю Левів можуть вплинути нові знайомі

ОВНИ

Зараз не можна діяти поспіхом. Будьте стриманими – нікого не ображайте й не робіть зауважень, хоч вам і кортітиме.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня глобальних подій не очікується, а з повсякденними справами ви впораєтеся швидко і легко. Близькі потішать розумінням і підтримкою.

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно брати ініціативу в свої руки і активніше домагатися бажаного. В особистому житті можуть відбутися позитивні зміни, якщо ви будете більше прислухатися до коханих.

РАКИ

Навіть відчуваючи втому, ви не припинятимете робити добрі справи. Як наслідок можливі незаплановані витрати, однак вони не позначаться на вашому матеріальному становищі.

ЛЕВИ

Можливі цікаві знайомства, які вплинуть на ваше подальше життя. І особисте, й професійне.

ДІВИ

Цей день більше підходить для підготовки до майбутніх звершень, а не для конкретних дій. Можлива несподівана, але приємна новина, яка стосуватиметься когось із близького оточення.

ТЕРЕЗИ

Не варто цього дня наполягати на своєму, бо програєте. Вам буде важко знайти спільну мову з коханою людиною і навіть через дрібницю може виникнути серйозний конфлікт.

СКОРПІОНИ

Ви отримаєте важливу інформацію, яка дасть вам нові ідеї. Від спілкування з людьми, які викликають у вас хоч найменший дискомфорт, потрібно відмовитися, навіть якщо ви відчуваєте перед ними зобов'язання. 

СТРІЛЬЦІ

Ставте конкретні цілі й не перескакуйте з однієї справи на іншу. Уникайте поспішних рішень і не соромтеся просити час на роздуми. 

КОЗОРОГИ

Вас нарешті перестануть турбувати і підганяти. Ви зможете перепочити, набратися сил і вирішити всі поставлені завдання.

ВОДОЛІЇ

У родині можуть виникнути конфлікти. Намагайтеся не ставати на чийсь бік, а зайняти нейтральну позицію, оскільки можете потрапити комусь під гарячу руку.

РИБИ

Будьте відвертими з тими, хто вам небайдужий, адже фальш не залишиться непоміченою й може зіпсувати стосунки.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень