Обережність – Рибам, корисні поради – Близнятам: гороскоп на 6 лютого

А Дів чекає «генеральне прибирання»

ОВНИ

Вам потрібно неодмінно поговорити з людиною, яка дуже погано йде на контакт, і пояснити їй, що саме відбувається. Зробити це буде нелегко, але ви знайдете спосіб розговорити цю особу.

ТЕЛЬЦІ

У вас є можливість зміцнити свої позиції на роботі. Зберіть у кулак всю свою силу волі й рухайтеся вперед. Ви точно знаєте, чого хочете, а значить, половина справи вже зроблена.

БЛИЗНЯТА

Цього дня основну роль у всьому гратимуть професійні поради, тому прислухайтеся до колег. Це може стати ключем до успіху.

РАКИ

Вам буде важко повернутися до своїх повсякденних обов'язків, у той час як ваш розум бажатиме фантазій. Це може викликати деякі труднощі, особливо у спілкуванні з керівництвом.

ЛЕВИ

Для того, щоб голова працювала так, як треба, ви повинні приділити увагу своєму здоров’ю та харчуванню. Не відкладайте турботу про себе.

ДІВИ

Чудовий день, щоб очистити своє життя від безладу та непотрібних турбот. Залишайтеся відкритими для перспектив, які дарує вам доля і невдовзі ви побачите, що життя стає яскравішим.

ТЕРЕЗИ

Якщо хочете домогтися щирої відповіді від коханої людини, то й самі дійте чесно. Не бійтеся викласти усі карти на стіл – ваша половинка точно це оцінить.

СКОРПІОНИ

Ви впевнені у своїй правоті, але зараз вам буде краще не тішитися цим. Якщо відчуєте, що між вами й вашим партнером назріває боротьба за владу, поступіться йому.

СТРІЛЬЦІ

Ви будете більш ніж готові приймати великі рішення щодо свого професійного майбутнього. Однак, подумайте ще раз і лише тоді дійте.

КОЗОРОГИ

Зараз не варто гучно заявляти про себе. Поки краще уважно придивитися до ситуації – не виключено, що ви впустили якісь важливі деталі.

ВОДОЛІЇ

Зробіть усе, щоб отримати необхідну інформацію. Цього дня вам буде легше, ніж зазвичай, отримати доступ до потрібних джерел.

РИБИ

Вам не варто забувати про обережність у спілкуванні. Не дозволяйте неуважності заволодіти вами, бо навіть прості помилки можуть перерости у неприємність.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень